HVS-Tennis

Suomen suurin tennisperhe

Kahvilat

 

 

Talin Tennis-Bistro

Talin Tenniskeskus

Kutomokuja 4
00380 Helsinki

Timo Rautava: 050 377 6377

Laura Väänänen: 050 5766 019

tennisbistro@gmail.com

www.tennisbistro.fi

 

Avoinna arkisin 7-22

 

Tennis Club Taivallahti

Taivallahden Tenniskeskus

Hiekkarannantie 2
00100 Helsinki

Taivallahti: 09 477 0490

tapsa[at]teamtapsa.fi

www.teamtapsa.fi

 

Sekä Talin että Taivallahden Tenniskeskus tarjoavat maittavaa ruokaa ja juomaa pelien jälkeen – tai ilman pelejä. Talin Tennis-Bistron ja Tennis Club Taivallahden osaava henkilökunta tarjoavat lämpimän lounaan arkipäiville. Iltaisin kahviloista löytää leipiä ja leivonnaisia, sekä tietenkin pelijuomaa.

 

Talin Tennis-Bistro

Yksityinen Tennis-Bistro vastaa ruokailusta Talissa. Bistron buffetissa on päivittäin tarjolla maukas lounas. Lisäksi Bistrosta löytyy pelaajille sopivia välipaloja ja pelijuomia. Bistro järjestää catering-tilauksia esimerkiksi Talin kerhotiloissa, ja vastaa mm. ruokailusta IPP Open turnauksen aikana.

 

Lounas vaihtoehdot alla. Viikon menu löytyy Tennis-Bistron verkkosivuilta.

 

Hanasta saa useiden laatutestien suosikkiolutta Lapin Kultaa. Ulkomaisista oluista suosikkeja ovat tshekkiläiset Budovar ja Krusovice. Tai vaikkapa aasialainen Tiger.

 

Tennis Club Taivallahti

Syksyllä 2014 Tapio Nurminen ja Maiju Enkenberg aloittivat uusina kahvilayrittäjinä viihtyisissä Taivallahden Tenniskeskuksen tiloissa. Idyllinen tennismiliö, hyvä sijainti ja etenkin lämminhenkinen palvelu vetoavat moniin kävijöihin. Kesällä paikka herää eloon. Taivallahden terassi eristäytyneenä kaupungin hälinästä pysäyttää monet Hietaniemen rannalle matkaavat.

 

Vasta remontoidussa VIP-tilassa voi järjestää yksityistilaisuuksia tarjoiluineen.
Tiskiltä löytyy monipuolisesti kahvilatuotteita. Hanasta nautitaan Lapin Kullan luomulageria. Ulkomaisista vaihtoehtoina löytyvät mm. Budvar-olut ja Happy Joe -siideri. Tennis Club Taivallahti valmistaa myös lämmintä ruokaa tilauksesta. Soita ja kysy: 09 477 0490!