HVS-Tennis

Suomen suurin tennisperhe

Talin Tenniskeskus

Kutomokuja 4 00380 Helsinki

Puhelin: (09) 565 6050
www.talintenniskeskus.fi

Varaa vuoro puhelimitse tai talin sivuilta!

 

 

Aukioloajat

Ma-su 6.00-23.30 (talvikausi)

Ma-su 7.00-22.00 (1.6.-14.8.)

 

Tenniskentät

22 sisäkenttää (greenset)

5 ulkokenttää (veluri)

6 ulkokenttää (massa)

 

Sulkapallokentät

4 sisäkenttää

 

Palvelut

Tennis Bistro

Kuntosali

Lyöntiseinä

Pro shop

Hieroja

Vip-tilat

Talin Tenniskeskus tarjoaa erinomaiset tilat ja miellyttävän ilmapiirin kaikille tenniksen harrastajille. Tenniskeskus on yksi Euroopan suurimmista ja meiltä löydät yhteensä 22 sisäkenttää ja 11 ulkokenttää, sekä 4 sulkapallokenttää. Muu palvelutarjonta on varsin monipuolista, hallista löytyy mm. tennis shop, kahvilaravintola, kerhotiloja, kuntosali, hieroja sekä mailahuolto.

 

Tenniskeskuksessa toimii myös useita tenniskouluja ja -seuroja, jotka järjestävät tennisvalmennusta ja -kursseja kaikentasoisille pelaajille. Vuosittain tenniskeskuksessa järjestetään myös Suomen merkittävimpiä tenniskilpailuja, joihin osallistuu maamme parhaita tennispelaajia.

 

Talin tenniskeskuksen hallinnossa ja kehittämisessä on yli 90-vuotiaalla HVS-Tenniksellä ollut keskeinen ja merkittävä panos koko tenniskeskuksen toiminnan ajan.

 

Tenniskeskuksessa pelataan aamuvarhaisesta iltamyöhään päivittäisen kävijämäärän ollessa noin 700-800 pelaajaa. Tenniskeskuksen asiakaskunnasta huomattava osa kuuluu HVS:n jäsenistöön. Yhteistyö ja kanssakäyminen seuran ja halliyhtiön kesken toimii saumattomasti vahvistaen kummankin yhteisön toimintaa.

 

 

Tuntihinnasto

Katso hinnasto Talin Tenniskeskuksen sivustolta.