HVS-Tennis

Suomen suurin tennisperhe

Tennis-shopit

Talin Tennis-shop

Talin Tenniskeskus

Puhelin: (09) 565 6050

 

Taivallahden Tennis-shop

Taivallahden Tenniskeskus

Puhelin: (09) 477 0490

Talin Tennis-shop

Laajat valikoimat

Talin Tenniskeskuksen pro-shop tarjoaa laajan valikoiman tennisvarusteita. Pallovalikoimasta löytyvät merkit kuten Wilson, Slazenger, Dunlop, Head, Tretorn ym. Myös laukuista, kengistä ja vaatteista löytyy mukavasti tarjontaa merkeiltä kuten Prince, Wilson, Thorlo ja Adidas. Tarvikerepertuaarista löytyvät mm. loistavat Toalson -gripit sekä Wilson -lyijyteipit ja -tärinänvaimentimet.

 

Mailavalikoimasta löytyvät uusimmat mallit mm. merkeiltä Head, Wilson, Babolat ja Prince. Mailoja löytyy myös juniorikoossa.

 

Nopea palvelu

Taliin tuodaan viikossa kymmeniä mailoja jännitettäväksi tai korjattavaksi, ja siksi ne valmistuvat usein samana päivänä. Tennismailojen lisäksi jännitetään myös squash- ja sulkapallomailat. Eri jänteiden saatavuutta voi tiedustella suoraan Talista, sillä ne vaihtelevat menekin mukaan. Kannattaa myös ottaa yhteyttä erikoisemmissa asioissa kuten kahvakoon muuttamisessa ja kampojen, sekä holkkien vaihdossa.

 

Tennis-shop palvelee myös mailan valintaan liittyvissä kysymyksissä. Ostajalle pyritään tarjoamaan aina mahdollisuus kokeilla mailaa ennen ostopäätöstä.

 

Taivallahden Tennis-shop

Wilson -tuotteet

Taivallahden Tennis-shop on varustettu olennaisimmilla tennistarvikkeilla ja -tuotteilla. Wilson -tuotteita sisältävä shop tarjoaa pallot, kengät ja mailat sekä gripit. Vaatteista löytyvät sukat, paidat ja shortsit/hameet sekä erilaiset veryttelyasut. Vaatteita löytyy myös nuorille tenniskoululaisille. Kaikki tuotteet eivät välttämättä ole näkyvillä, joten kannattaa kysellä kassalta lisää.

 

Mailapalvelu

Taivallahden mailahuolto toimii muutaman päivän varoajalla (toki nopeampaa toimitusta voi kysellä!). Mailan voi jättää Taivallahteen, josta se noudetaan ja tehdään Talissa. Näin käytettävissä on sama laaja valikoima tarvikkeita kuin Talin Tennis-shopissakin. Valmis maila palautetaan Taivallahteen asiakkaan toivomaan ajankohtaan mennessä.